Om Ullman PR 

Ullman PR har för närvarande ett fyrtiotal kunder. Vi arbetar i många olika branscher som till exempel; medicinteknik, vård, miljöteknik, media, fastighetsutveckling, IT, inrednings- och försvarsbranschen. 
 
Ullman PR är en liten och kreativ PR-byrå. Att vara liten är en fördel inom PR. Vi är närmare kunden, som uppskattar att våra fakturor är lägre än fakturorna från stora byrån på fina gatan. Även om vi är små  har vi stora kunder och flera börsbolag.  Men vi har också mindre entreprenörskunder som har förutsättningar att bli stora bolag i framtiden.
 
Vi har ett mycket stort nätverk av personer inom media, näringsliv och politik, till nytta för våra kunder. Våra PR-aktiviteter varierar från försäljningsinriktad marknads-PR och lobbying (public affairs) till medieträning och kriskommunikation. Vi kombinerar erfarenhet och förnyelse i medarbetare som har över 40 års erfarenhet av PR och marknadsföring, tillsammans med betydligt yngre medarbetare som har full koll på de senaste trenderna. 
 
Vi är mer för action än att skriva långa promemorior och hjälper våra kunder att synas och öka sin omsättning. 
 
Ullman PR är även utvalda som enda PR-byrå i Sverige att vara med i det stora internationella PR-nätverket 3AWORLDWIDE, läs mer om det här.