Är du vår nästa stjärnpraktikant? 

Just nu söker Ullman PR en praktikant till hösten.  Är du intresserad av PR- och kommunikation och vill lära dig mer, är en duktig skribent, intresserad av sociala medier, har ett säljtänk och gillar att jobba med varierande arbetsuppgifter? Studerar du kommunikation, journalistik eller liknande, har något år kvar och vill få in en fot i branschen? Ta då denna chans och sök genom att skicka ditt personliga brev och CV till Annie på annie@ullmanpr.se. Intervjuer kommer ske löpande, det går att söka tom 22 juni. 

Läs gärna om vad våra tidigare praktikanter säger om sin tid på Ullman PR, under fliken Jobb/mentor- praktik. 

Varmt välkommen med din ansökan! :)

 

Medieträning med kund! 

I maj hade vi medieträning med kund! Det blev en mycket lyckad medieträning denna soliga dag i maj som innehöll både allvar och skratt, med många bra frågor och svar. Den avslutades med en god lunch i vårsolen!

När du är VD och /eller ansiktet utåt för ett företag gäller det att du vet hur du ska hantera media. Alla företag kan drabbas av en kris och då måste du vara förberedd på hur du/ni ska bemöta journalister. Vårt mål är att alltid ställa de mest relevanta och skarpaste frågorna så att kunden inte bara blir rejält svettig, utan också lämnar medieträningen och känner sig positiv till att möta journalister. Tanken är inte (bara) att skrämmas, utan att faktiskt tränas inför verkligheten!

 

E-commerce 2017! 

Delar av byrån besökte under maj månad E- Commerce STHLM 2017! Där sög vi in alla trender i den digitala världen och lärde oss även hur vår digitala närvaro kan förbättras. Vi var på många spännande och inspirerande seminarier där vi fick lyssna till innovatörer och influensers. Vi tar nu med vår nya kunskap i in i arbetet med våra kunder =)

 

 

 

 

Harald Ullman blir Goodwill ambassadör för GAPF! 

GAPF är ett väletablerat och efterfrågat kunskapscenter vad gäller hedersrelaterat våld och förtryck mot ungdomars- och kvinnors rättigheter i hela Sverige.

Pela Atroshi och Fadime Sahindal är Sveriges mest kända och uppmärksammade fall av hedersmord. Riksorganisationen GAPF – Glöm Aldrig Pela och Fadime grundades av Sara Mohammad år 2011. Sara Mohammad är en utav många kvinnor som i tonåren varit drabbad, i hennes fall försökte brodern få henne bortgift.

Vid Fadimegalan som hölls på Berns i slutet av januari presenterades GAPFs Goodwill Ambassadörer u

tav Alexander Erwick Fadimegalan. Vi på Ullman PR är stolta över att presentera vår PR-chef och grundare Harald Ullman som en utav GAPFs Goodwill ambassadörer.

Harald Ullman grundare och VD för PR-byrån Ullman PR i Stockholm. 2007 grundade han Stiftelsen läxhjälpen, som hjälper ungdomar i högstadiet i utanförskapsområden att komma in på gymnasiet.

– Känner mig ytterst engagerad i de frågor GAPF driver. Vi ska inte tillbaka till medeltiden och kvinnor som kommer från trakter där hedersvåld tillämpas ska ha samma frihet som svenska kvinnor i ett modernt sekulariserat Sverige. I övrigt är jag mycket engagerad i att hjälpa i huvudsak invandrarungdomar att komma in i gymnasiet.

Följ gärna Ullman Pr:s deltagande och engagemang för Riksorganisationen GAPF på www.gapf.se